FLCONSULT

Managing Director

Dankzij haar bagage en ervaring op het terrein is Florence als geen ander vertrouwd in de wereld van persrelaties, public relations, financiële communicatie, corporate communicatie en crisiscommunicatie.  Florence is tevens lid van verschillende clubs, service clubs en verenigingen. Een greep uit de waaier van haar contacten: Cercle Olympe, le Rotary Club Tercoigne, Beci, Brussels Business Club, Belgian Finance Club, l’UPSI en ECOFIN Club. Dat maakt van haar een kei op vlak van “networking” in de economische, financiële en sociale wereld waarin ze ten volle haar rol van “go between” kan spelen.

Florence Legein

in

Florence Legein (47) is drietalig (FR/NL/ENG) en stichtte haar eigen communicatiebureau in 2004 om bedrijven te helpen bij het uitstippelen van hun communicatiestrategie.

Een sterk team

Als communicatiespecialist heeft FL Consult 1 belangrijk motto: advies en begeleiding van A tot Z én op maat van de klant. Het FL Consult-team bestaat uit een kleine groep enthousiaste medewerkers die mekaar perfect aanvullen en steeds voor u klaarstaan.

REFERENTIES

Een vertrouwenS -relatie  :

Vertrouwen, transparantie en een uigebreid netwerk maken langdurige relaties met onze klanten mogelijk.

CONTACT

Contacteer ons over uw project :

Wij helpen onze klanten bij de uitbouw van een geschikte communicatiestrategie en passen ons aan aan uw institutionele, privé, publieke of associatieve structuur.

 

Burelen :

Avenue Roger Vandendriessche 18

1150 Woluwe-Saint-Pierre

 

Sociale zetel :

Avenue Kersbeek 281a

1180 Bruxelles

 

Tél. : 02/31862 73

BTW : BE 0866.415.876

Florence Legein

 

0477 425 926

florence@flconsult.be

UW GESPREKPARTNER

 

FR / EN

 

FL Consult / Corporate Communication

f

in

Design : Bastien Duval